Jeugdwerk

De taakgroep Jeugd en Jongeren functioneert als een overlegplatform en coördinatiecentrum van al het werk dat in onze gemeente ten behoeve van de jeugd en jongeren gebeurt. Een groot deel van het jeugdwerk wordt gezamenlijk met de Hervormde Gemeente Sleeuwijk uitgevoerd. De coördinatie van het gezamenlijke jeugdwerk berust bij de jeugdouderlingen. Lees HIER de samenstelling van de taakgroep

Binnen de kerk zijn diverse groepen en clubs actief voor jongeren van alle leeftijden. De meeste van deze groepen/clubs zijn gezamenlijk opgezet door de Hervormde Gemeente Sleeuwijk en de Gereformeerde Kerk Sleeuwijk/Woudrichem.

Geen enkele groep heeft een vaste minimum- of maximumleeftijd, maar kijk in onderstaand overzicht waar jongeren van ongeveer jouw leeftijd aan meedoen. Je bent van harte welkom!

LEEFTIJD 0-4 JAAR

Kerk op schoot
 

In het kerkelijk seizoen worden een aantal gezamenlijke Kerk op Schoot-vieringen georganiseerd. 
Kinderen van 0-4 jaar, zijn van harte welkom om met hun (groot)ouders of verzorgers mee te vieren!
 
Met deze vieringen maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders elkaar op een informele manier ontmoeten.
 
LEEFTIJD 0-4 JAAR
 

Crèche

De crèche wordt gehouden voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. De opvang stelt ouders met jonge kinderen in de gelegenheid samen de ochtenddienst bij te wonen. Speelgoed en boxen zijn in de ruimte aanwezig. Er zijn altijd twee personen aanwezig om voor de kinderen te zorgen.

Lees hier verder

LEEFTIJD 6-12 jaar
 

 

Elke zondagmorgen, met uitzondering van sommige bijzondere diensten, is er tijdens de kerkdienst kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Tijdens de kindernevendienst wordt er gewerkt volgens de methode Kind op Zondag.

Lees hier verder

 

LEEFTIJD 8-12 JAAR

Van september tot en met april is er elke week (behalve in de vakanties) club! De club is er voor alle leeftijden van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool. 
 
Elke clubavond beginnen we met een stukje van een verhaal uit de bijbel of een gebed, of zingen we een liedje.
 

Daarna kan het van alles zijn!

Knutselen, spelletjes, zingen, en gewoon gezellig met elkaar zijn!

Lees hier verder
 

LEEFTIJD 12-16 JAAR
 
 

Voor jongeren van het voortgezet onderwijs (klas 1 t/m 4) wordt er één zaterdagavond per twee weken een gezellige avond georganiseerd. Gekke spelletjes, lekker bijkletsen, karaoke, samen een driegangendiner in elkaar zetten, tafelvoetbal, het kan allemaal zomaar gebeuren. Elke avond heeft een thema aan de hand waarvan we allerlei spellen en activiteiten zullen gaan doen. Plezier gegarandeerd!

Lees hier verder
 

LEEFTIJD 12 JAAR EN OUDER

Jeugd- en Jongerenkerk

Elke derde zondag van de maanden september t/m juni wordt een speciale dienst voor jongeren van het voortgezet onderwijs gehouden. Aanvang 10.00 uur.

De diensten worden om en om in de Koren-aar en de Skybox gehouden.

Lees hier verder.

LEEFTIJD 18+

Jeugdgroep 18+

Vind je het leuk om met andere jongeren van de kerk af en toe eens iets gezelligs te doen. Dit kan zijn iets actiefs, iets culinairs, iets sportiefs, samen een dienst bezoeken of gewoon gezellig een spelletje en wat kletsen. Laat het ons dan weten. Dit jaar zijn we gestart met een groep voor jongeren van ongeveer 18 jaar en ouder. 

Lees hier verder

Verjaardagsfonds

Verjaardagsfonds

Het verjaardagsfonds is een fonds waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het jeugdwerk.

Lees hier verder

 

 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.