Zondag 3 maart 2024

Voorganger: 
Ds. P. Hoekstra
Ouderling van dienst: 
Mevrouw N. Pruijsen
Datum/tijd: 
zondag, 3 maart, 2024 - 10:00

 

AAN DEZE DIENST WERKEN MEE
Dominee Ds. P. Hoekstra
Ouderling van dienst Mevrouw N. Pruijsen
Organist  
Kosters  
Bedrijfshulpverleners  
Oppas kinderen  
Koffieverzorging  
KERKDIENST LIVE KIJKEN

U kunt de dienst hier live volgen (beeld en geluid). Na afloop van de kerkdienst kunt u de kerkdienst terugkijken. U vindt de mogelijkheid hiervoor onderaan deze pagina.

Orde van dienst
 
Informatie bij de dienst

Kerknieuws

Het is mogelijk om, op een beveiligd deel van de website, de volledige versie van het Kerknieuws te lezen en/of downloaden. U moet hiervoor inloggen op het Digitale loket van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk. Lees HIER hoe u dit kunt doen.      

Weet u al hoe het werkt? Klik dan HIER om in te loggen.

Collectedoelen 

1ste collecte: KERK

2de collecte: GROOT ONDERHOUD

40dagen project (kubus): LIBANON

Christelijke instellingen in Libanon hebben een regionale functie. Ook theologische opleidingsinstituten in Beiroet leiden predikanten op voor het hele Midden-Oosten. Wilbert van Saane is door Kerk in Actie en de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) uitgezonden naar Libanon en werkt er als theologiedocent en studentenpastor. In Beiroet worden studenten opgeleid tot voorganger en kerkelijk werker. Na hun studie gaan zij veelal terug naar hun geboorteland om in hun plaatselijke gemeente voor te gaan en deze op te bouwen. Daarnaast krijgen voorgangers en kerkelijk werkers in actieve dienst bijscholing, zijn er cursussen theologie voor leken en voor belangstellenden uit andere religieuze tradities. Theologische instituten in Libanon willen daarmee de christelijke minderheid in het Midden-Oosten ondersteunen in aanwezigheid en getuigenis. 
Met je gift in de collecte steun je via het programma Zending van Kerk in Actie het werk van Wilbert Saane aan de theologische opleiding in Beiroet. Van harte aanbevolen!
 
Bijdragen overmaken

U kunt via deze website of via onze kerkapp middels een paar klikken uw collectegeld eenvoudig en op veilige manier via iDEAL overmaken voor de aangegeven collectedoelen.

Lees HIER hoe u dit kunt doen.

Als u al weet hoe het werkt, kunt u ook op de collectezak klikken om direct naar de betaalpagina te gaan.

U kunt uw bijdragen ook via een overschrijving overmaken met vermelding van het doel en de datum:
  • KERK en GROOT ONDERHOUD naar NL91 RABO 0368 7091 91 t.n.v. C.v.K. Gereformeerde Kerk Sleeuwijk/Woudrichem
  • LIBANON naar NL38 RABO 0368 7063 62 t.n.v. Diaconie Gereformeerde Kerk te Sleeuwijk-Woudrichem
Kerkdienst terugkijken

U kunt tot 7 dagen na de uitzending deze kerkdienst nog terugkijken. Daarna is de uitzending uitsluitend toegankelijk voor gemeenteleden van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.