40dagentijd

De veertigdagentijd is de periode voor Pasen. Van oudsher is dit een tijd van inkeer, bezinning en gebed. We staan stil bij het lijden van Jezus én bij het lijden van onze naasten, dichtbij en ver weg. Dit jaar is het thema ‘Onvoorwaardelijke liefde’.

Kubussen

In de hal en bij de zijuitgang zal tijdens de 40dagentijd weer een kubus staan. Wij vragen u de komende zondagen om een extra bijdrage voor onze medemens. In deze 40dagentijd staan wij stil bij moeders, vaders, verzorgers en grootouders in alle delen van de wereld die de ruggengraat van de samenleving vormen. Door hun inzet krijgen hun kinderen en hun gemeenschap nieuwe hoop en kracht. Wij ondersteunen hen, zodat zij moedig door kunnen gaan. Helpt u mee?

Kalender

De 40dagenkalender leidt u dag voor dag door de 40dagentijd heen en bevat veel meditatief materiaal in de vorm van gebeden, gedichten en bijbelteksten met uitleg. Voor elke dag op weg naar Pasen een stukje bezinning. Deze prachtige kalender loopt van Aswoensdag 14 februari tot eerste paasdag 1 april. De 40dagentijdkalender is dit jaar gratis verkrijgbaar door het insturen van een aanmeldingskaart. We staan zondag 11 februari na de dienst in de hal met deze kaarten en met een voorbeeld van de prachtige kalender.

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.