Doe eens gek en ga kamperen

Bij velen al bekend als een weekend waarin ontmoeten, ontspannen, bijpraten, stil genieten of diepgaande gesprekken voeren centraal staan. Maar vooral tijd en oog hebben voor elkaar midden in de natuur op de Beugense Peel.

Wij noemen het 'gemeente zijn' op een heel ontspannen manier, waarbij iedereen welkom is!

Het leuke is dat alle leeftijden vertegenwoordigd zijn, Kinderen, groot en klein spelen allemaal met elkaar, waardoor ook jonge ouders echt kunnen genieten. Alle tenten, caravans, vouwwagens, campers staan in een grote cirkel op één veld. Op vrijdagavond wordt er meestal koffie gedronken met elkaar, Wie later aankomt, ook dan kun je vast aanschuiven bij de borrel. Niets is verplicht om met elkaar te doen. Een boek lezen, een rondje lopen/fietsen alleen of met elkaar, alles kan en mag.

Op zaterdagavond hebben we de gezamenlijke BBQ rond 17-18 uur. Inkopen worden ter plaatse door een paar mensen gedaan en achteraf worden de kosten gedeeld. Hier hoef je het echter niet voor te laten (maximaal 4 euro per persoon, maar meestal minder).

Wil je eens gemeenteleden op een andere manier leren kennen? Dan is dit de kans! Of ben je nieuw in de gemeente en lijkt het je gewoon leuk? Dan is dit vast iets voor jullie! Iedereen is welkom!

Wil je liever niet op een campingbedje overnachten, maar wel de sfeer proeven met andere gemeenteleden? Ook dat kan tijdens de BBQ op zaterdag. Meld je dan uiterlijk vrijdag 6 juli aan!

Enkele gegevens die handig zijn om te weten:

  • Locatie kampeerterrein: Beugense Bossen 1, 5445 NS Landhorst
  • Kosten € 4,50 per persoon per nacht (exclusief toeristenbelasting € 1,00 per persoon per nacht en reserveringskosten)
  • Electriciteit € 2,50 per nacht per aansluiting.

Lijkt het je ook leuk of iets om te proberen? Meld je (gezin) aan voor het kampeerweekend van 6 tot en met 8 juli. Aanmelden voor alleen de BBQ op zaterdag is ook mogelijk,

Klik hier om je per e-mail aan te melden.

 

 

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.