Vakanties met aandacht - ontmoeten en verwend worden tijdens een volledig verzorgde vakantie.

De koude en af en toe sombere maand januari vordert al weer. We gaan langzaam weer richting het voorjaar en de zomer en wellicht bent u ook weer aan het nadenken over vakantie. 
 
De diaconale vakanties van Hetvakantiebureau.nl zijn voor velen een begrip. Jaarlijks organiseert het bureau zo’n 92 vakantiearrangementen voor 2700 mensen die niet meer zo makkelijk alleen op vakantie gaan. In de praktijk zijn dit grotendeels ouderen en mensen die zorg of begeleiding nodig hebben.
 
Tijdens deze vakanties staan ieder jaar ruim 1750 ervaren en enthousiaste vrijwilligers dag en nacht klaar om de vakantiegasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor. 
 
U kunt dit jaar weer vakantie vieren in Doorn, Ermelo, Wezep, Mechelen en op de Prins Willem-Alexander.

Alle vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter. Naast het uitgebreide aanbod van vakantieweken in de zomer worden er ook specifieke weken aan de hand van een thema of een speciale doelgroep georganiseerd. 
 
Zoals altijd staat vakantieplezier voorop. De enthousiaste vrijwilligers zullen zich weer inzetten om aantrekkelijke activiteiten, voorstellingen, uitstapjes en workshops te organiseren. Een spelletje doen met andere vakantiegasten, een boek lezen, wandelen of fietsen in de omgeving, het kan allemaal. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen of om juist even helemaal niets te doen. U wordt van harte uitgenodigd om te genieten van de mooie omgeving en heerlijke maaltijden. 
 
U kunt, óók als u speciale zorg nodig heeft, met een gerust hart deelnemen aan de vakanties. Want de gehele week zijn er, 24 uur per dag, gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig om u te helpen. 
 
Bent u enthousiast geworden?
Meer informatie vindt u via  www.hetvakantiebureau.nl. Liever een en ander nalezen in een brochure? Dat kan ook; laat het mij weten en ik zorg ervoor dat u de brochure ontvangt.
 
Interesse in een vakantie via het vakantiebureau?
Neem contact met mij op als u meer wilt weten over de voorwaarden van deelname aan een vakantieweek, informatie wenst over een vakantieweek voor een specifieke doelgroep of kosten. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht met vragen over de mogelijkheden voor financiële ondersteuning van uw vakantie, hulp bij het boeken of maken van een reservering. 
 
Namens de diaconie, Annemarie Smits -Ruiter 
Mobiel: (06) 43 57 90 09
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.