Fruitactie

Ieder jaar in november organiseert de diaconie samen met de wijkbezoekgroep de fruitactie in het kader van Dankdag.
 
Het fruit wordt traditiegetrouw de zondag voor Dankdag ingezameld door gemeenteleden en hier worden mooie bakjes van gemaakt. De zondag na Dankdag staan deze fruitbakjes voorin de kerk en worden gemeenteleden gevraagd één of meerdere bakjes weg te brengen. Ze worden uitgedeeld aan de mensen die 80+ zijn, mensen met een beperking, langdurig zieken, gemeenteleden die net uit het ziekenhuis zijn thuisgekomen en gemeenteleden die dit jaar weduwe/weduwnaar zijn geworden.
 
Een bezoekje wordt vaak zeer gewaardeerd. Ook mensen van buiten de gemeente kunnen opgegeven worden voor een fruitbakje.
 
 
Fruitactie 2023

Op 5 november 2023 was er weer een fruitactie. Er zijn ruim 100 bakjes gemaakt en weggebracht. Alle gulle gevers, helpers en wegbrengers hartelijk dank! Het werd zeer gewaardeerd. 

Fruitactie 2022
Op 6 november jl was er weer een fruitactie. Er zijn ruim 100 bakjes gemaakt en weggebracht. Alle gulle gevers, helpers en wegbrengers hartelijk dank! Het werd zeer gewaardeerd. 
 
 
Nieuwberichten over de fruitactie in de voorgaande jaren

2021 Alternatieve fruitactie

2020 Fruitactie anders..

Alternatieve fruitactie 2020

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.