Kerk Anders

WOORD VOORAF

De werkgroep Kerk-Anders, een initiatief van beide PKN-kerken, brengt aan het begin van het nieuwe seizoen het bekende boekje uit: een soort keuze-menu uit al de items die de werkgroepleden hebben verzameld.
 
Onderwerpen die betrekking hebben op geloven en kerk-zijn, spiritualiteit en kunst; kortom op het leven zoals dat zich in onze omgeving en verder weg afspeelt en waar we allen deel van uitmaken. Voor de meeste activiteiten vindt Kerk-Anders een warm welkom in de zalen van de beide kerken, maar we trekken er ook op uit voor bijvoorbeeld een museum- of stadsbezoek.
 
Het programma van Kerk-Anders wordt ook opgenomen in het Parochieblad van de Sint Elisabethparochie (regio Dongemond). Eventuele gezamenlijke activiteiten worden bekend gemaakt via kerk- en streekbladen, flyers en posters. Het boekje wordt uitgedeeld op de startzondag en ligt gedurende het hele seizoen in de hal van de kerkgebouwen.
 
Voor een goed verloop van de avond is het fijn als u zich opgeeft in verband met het reserveren van zalen en het serveren van koffie en thee. Die zijn gratis, maar we vragen daarvoor een (vrijwillige) bijdrage. 
 
Voor haar tomeloze inzet zijn we Marchien Timmerman-Zondag zeer erkentelijk. Tijdens een speciale afscheidsavond hebben velen daarvoor hun dank tot uiting gebracht. Zoals zij vaak schreef: Kerk-Anders gaat ergens over en gaat ervoor, zo gaat de werkgroep met die gedachte verder.
 
Namens de werkgroep Kerk-Anders,
 
Koos van Vliet
 
CONTACTGEGEVENS
 
Het algemene e-mailadres van de werkgroep Kerk-Anders voor aanmeldingen, vragen en/of opmerkingen is: werkgroepkerk.anders@gmail.com
 
Leden van de werkgroep Kerk-Anders zijn:
 
  • Marianne Bax. Klik hier voor het e-mailadres  
  • Leida van Diest. Klik hier voor het e-mailadres
  • Christien Flier. Klik hier voor het e-mailadres 
  • Marianne Hartman. Klik hier voor het e-mailadres
  • Rien van de Kreeke. Klik hier voor het e-mailadres 
  • Leo Oosterom. Klik hier voor het e-mailadres 
  • Annemarie Smits. Klik hier voor het e-mailadres
  • Nadine Veenman. Klik hier voor het e-mailadres
  • Koos van Vliet. Klik hier voor het e-mailadres
  • Coen WesterveenKlik hier voor het e-mailadres

 

Programma 2016-2017

Klik hier voor het lezen van het programma van Kerk-Anders voor het seizoen 2016-2017.

U kunt het programmaboekje van Kerk-Anders via de volgende link ook downloaden: Programma Kerk-Anders 2016-2017.

AANMELDEN

Wilt u zich aanmelden voor één of meerdere activiteiten? Klik dan hier om te lezen hoe u dat kunt doen.

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.