Kerkdienst (terug)kijken of luisteren?

Het is mogelijk om een kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk via internet LIVE te BEKIJKEN en te BELUISTEREN. Is er geen live uitzending? Dan kunt u eerdere diensten terugluisteren of opnieuw bekijken. Dit is echter alleen mogelijk voor leden van de Ontmoetingskerk. Lees hier meer informatie over het terugkijken van een kerkdienst.

BEELDUITZENDING TERUGKIJKEN
LIVE NAAR BEELDUITZENDING KIJKEN

LIVE NAAR UITZENDING LUISTEREN (AUDIO)
 
KERKDIENSTGEMIST

U kunt de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk Sleeuwijk ook via de website KERKDIENSTGEMIST.NL live volgen of terugkijken. 

Kerkwebradio

Een andere manier om kerkdiensten vanuit de Ontmoetingskerk te beluisteren is via kerkwebradio. Als u zich voor kerkwebradio aanmeldt, krijgt u de beschikking over een ontvanger. Deze ontvanger, een kastje dat er uitziet als een kleine luidspreker van een audio-installatie met slechts een volumeknop en een aan/uit-schakelaar, moet worden aangesloten op internet (en werkt dus niet via een telefoonverbinding). De ontvanger wordt bij u thuis geïnstalleerd, klaar voor gebruik.
 
Voor meer informatie over kerkwebradio en de daaraan verbonden kosten kunt u terecht bij dhr. J. (Hans) van ’t Hoff.
 
Om luisteraars via internet of kerkwebradio gelegenheid te geven aan collecten mee te doen, wordt bij hen een collectebusje geplaatst. Deze busjes worden één keer per jaar, in de maand september, geleegd door dhr. J. van ’t Hoff.


About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.