Kerstviering ouderen

Al heel wat jaren wordt in de week voor kerst een kerstmiddag voor ouderen uit beide kerken georganiseerd. In het Trefpunt, wat dan prachtig in kerstsfeer is gebracht, wordt er eerst samen met elkaar gegeten. Vaak is dit een uitgebreide broodmaaltijd. En is er gelegenheid om met elkaar bij te praten. Aansluitend vindt er onder leiding van één van de dominees van beide kerken een kerstviering plaats. Samen zingen we de bekende kerstliederen. 
 
Via de wijkbezoekgroep wordt u persoonlijk uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Wanneer u niet meer goed ter been bent, kunt u dit aangeven. We zorgen er dan voor dat u wordt opgehaald en thuisgebracht.
 
 
 
Bewogen jaren liggen achter ons, en wat was het mooi om elkaar weer te kunnen ontmoeten afgelopen dinsdag 13 december 2022. 
 
Want met trots en veel gezelligheid konden we de jaarlijkse kerstmiddag voor de ouderen uit beide pkn-gemeenten weer organiseren. 
 
Dat was genieten met ruim 90 aanwezigen van de soep en broodmaaltijd met als extraatje een heerlijke kroket! Er kon weer kerst gevierd worden, in verbondenheid en met gegrond verlangen. 
 
We kijken met elkaar terug op een geslaagde middag.  
 
Namens de diaconie en wijkbezoekgroep. 
 
Corina Groeneveld en Sharon Dekker 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.