Beamers en beamteam

De kerk beschikt zowel over een vast opgestelde beamer in de kerkzaal als over een mobiele beamer voor gebruik in het Trefpunt en de Skybox.

Vaste beamer
Wilt u tijdens een eredienst of andere bijeenkomst beelden vertonen via de vaste beamer in de kerkzaal? Leest u dan eerst, voordat uzelf op de computer iets in elkaar gaat zetten, de folder 'Richtlijnen gebruik beamer in de eredienst'. Deze folder vindt u in het folderrek in de hal van de kerk en kan ook als pdf-bestand worden opgevraagd bij de beamteam-coördinator.

In deze folder is vermeld bij wie en hoe u een aanvraag kunt doen voor het vertonen van beelden via de beamer. Daarnaast worden er technische gegevens en tips verstrekt voor het eventueel zelf opmaken van PowerPoint-dia’s. Om de beamer met bijbehorende randapparatuur goed te laten functioneren en goed te beheren is er het beamteam. Nadat u de folder hebt gelezen, verwacht het beamteam u voldoende informatie te hebben gegeven. De leden van het beamteam hopen u daarna zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen? Neemt u dan per e-mail contact op met de coördinator van het beamteam: Reinier van der Giessen. Bij hem kunt u eveneens terecht voor technische adviezen over het gebruik van de licht- en de geluidsinstallatie in de kerk.

Mobiele beamer
Wilt u de mobiele beamer gebruiken? Neemt u dan contact op met de koster/beheerder van het kerkgebouw Cockie Slagmolen-Morée.
 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.