Feestavond 50 jarig jubileum Ontmoetingskerk

Zoals in de Projektor al meermaals aangekondigd is, vindt er op vrijdagavond 9 november een feestavond plaats in de Ontmoetingskerk ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan.

Deze avond zal in het teken staan van ontmoeten en gezellig samenzijn. De deuren openen om 17.30 uur en om 18.00 uur zal de feestavond officieel geopend worden (maar ook daarna bent u uiteraard nog welkom). Na het eten is er gelegenheid om gezellig spelletjes met elkaar te spelen. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom! De kosten bedragen €2,50 per volwassene en €1,50 per kind (4-12 jaar).

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we u vragen zich voor deze avond op te geven. In de hal van de kerk vindt u vanaf zondag 14 oktober aanmeldformulieren. Als u van plan bent te komen, kunt u dit formulier tot en met 31 oktober in de bus in de hal van de kerk inleveren. U kunt ook een e-mail sturen naar jubileumontmoetingskerk@hotmail.com o.v.v. het aantal personen (inclusief leeftijd).

We hopen u allemaal op 9 november te zien!

Datum: 
vrijdag, 9 november, 2018 - 18:00
Plaats: 
Het Trefpunt
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.