Jeugdwerk

Binnen de kerk zijn diverse groepen en clubs actief voor jongeren van alle leeftijden. De meeste van deze groepen/clubs zijn gezamenlijk opgezet door de Hervormde Gemeente Sleeuwijk en de Gereformeerde Kerk Sleeuwijk/Woudrichem.

Geen enkele groep heeft een vaste minimum- of maximumleeftijd, maar kijk in onderstaand overzicht waar jongeren van ongeveer jouw leeftijd aan meedoen. Je bent van harte welkom!

 

Leeftijd Groep/club Toelichting
0-4 jaar

Crèche


 

De crèche wordt gehouden voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. De opvang stelt ouders met jonge kinderen in de gelegenheid samen de ochtenddienst bij te wonen. Speelgoed en boxen zijn in de ruimte aanwezig. Er zijn altijd twee personen aanwezig om voor de kinderen te zorgen.

Klik hier voor meer informatie

6-12 jaar

Kindernevendienst


 

 

Elke zondagmorgen, met uitzondering van sommige bijzondere diensten, is er tijdens de kerkdienst kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8. Tijdens de kindernevendienst wordt er gewerkt volgens de methode Kind op Zondag.

Klik hier voor meer informatie.

In verband met de corona-maatregelen kun je nu online deelnemen aan de Kindernevendienst! Klik HIER om naar deze speciale pagina te gaan.

8 - 12 jaar 

Jeugdclub

Van september tot en met april is er elke week (behalve in de vakanties) club! De club is er voor alle leeftijden van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool. Elke clubavond beginnen we met een stukje van een verhaal uit de bijbel of een gebed, of zingen we een liedje.

Daarna kan het van alles zijn! Knutselen, spelletjes, zingen, en gewoon gezellig met elkaar zijn!

Klik hier voor meer informatie

10+ jaar

Basisclub

De basisclub is een catechesegroep voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool. Deze catechese duurt twee jaar.

Klik hier voor meer informatie

12-16 jaar

VIP Club

Voor jongeren van het voortgezet onderwijs (klas 1 t/m 4) wordt er één zaterdagavond per twee weken een gezellige avond georganiseerd. Gekke spelletjes, lekker bijkletsen, karaoke, samen een driegangendiner in elkaar zetten, tafelvoetbal, het kan allemaal zomaar gebeuren. Elke avond heeft een thema aan de hand waarvan we allerlei spellen en activiteiten zullen gaan doen. Plezier gegarandeerd!

Klik hier voor meer informatie.

12 jaar en ouder

Jeugd en Jongerenkerk

Elke derde zondag van de maanden september t/m juni wordt een speciale dienst voor jongeren van het voortgezet onderwijs gehouden. Aanvang 10.00 uur.

De diensten worden om en om in de Koren-aar en de Skybox gehouden. 

Klik hier voor meer informatie.

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.