Kerk-Anders - Cursus ‘omdenken’ aan de hand van onbekende gelijkenissen van Jezus (3de avond)

Datum:  woensdag 27 november 2019

Tijd:      20.00 uur

Plaats:   Trefpunt

Leiding: ds. Christien Flier

In ons leven gebeuren er allerlei dingen . Goed en kwaad. Vaak reageren we daarop met vaste patronen van denken en doen. Dat draagt ertoe bij dat ons leven blijft zoals het is. Niet zelden blijven wij in cirkeltjes ronddraaien. Als je wilt dat dingen veranderen dan kan het helpen als je de vaste patronen van denken en doen loslaat. Leer omdenken. Dan zou je wel eens verder kunnen komen.

Dat doet Jezus ook met zijn gelijkenissen. Hij biedt een ander perspectief. Hij wil daarmee bereiken dat mensen anders gaan denken en doen, zodat ze verder komen in hun leven. Hij wil het leven verrijken. Sterker: hij wil mensen bij hun ware bestemming brengen.

In deze cursus bespreken we een aantal onbekende gelijkenissen van Jezus. Het zijn uitdagende en verrassende verhalen waarover we met elkaar in gesprek willen gaan. Lukt het ons om vanuit een ander perspectief te gaan kijken naar ons eigen denken en doen? Daar nodig ik u van harte voor uit.

 

 

Datum: 
woensdag, 27 november, 2019 - 20:00
Plaats: 
Het Trefpunt
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.