Missionair Werk 'Geef het door'

De taakgroep wil over de grenzen van de kerkgemeente heen naar buiten toe warmte uitstralen door namens de gemeente met de boodschap van Jezus Christus aanwezig te zijn in de samenleving, waar mogelijk in samenwerking met de andere kerken van ons dorp. Daarnaast willen we meewerken met de andere taakgroepen aan het brandend houden van het vuur in onze eigen gemeente, zodat mensen het fijn vinden om zich in onze ‘herberg’ te mogen warmen en er zich thuis voelen.

Activiteiten die wij organiseren zijn: de verspreiding van de Elisabethbode en buitenkerkelijke activiteiten als de interkerkelijke acties rondom Kerst en Pasen en het meewerken aan het opzetten van de Alpha-cursus in het land van Altena. Daarnaast heeft de taakgroep ook een aandeel in de organisatie van de Week van Gebed.

De afgelopen jaren heeft er een verschuiving van een aantal taken plaatsgevonden naar andere taakgroepen. Onze vraag is nu: kunnen we de taakgroep een nieuwe invulling geven om handen en voeten te geven aan de bovenstaande missie? Heeft u een visie over hoe missionair werk eruit zou moeten zien of zou u hierover met ons mee willen denken? Neem dan contact op met Hans van ’t Hoff

De taakgroep bestaat uit de volgende leden:

  • Hans van ’t Hoff 
  • ​Petra Visser (Gebedskring)
  • Judy Verhoeven (Alpha-cursus)

Heeft u nog vragen en/of suggesties voor onze taakgroep, dan kunt u ons altijd mailen: missionairwerk@gmail.com

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.