Jeugd

Basisclub

De basisclub is een catechesegroep voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool. Deze catechese duurt twee jaar.

Wie overweegt dit seizoen belijdenis te doen, wordt verzocht dat te laten weten.

Jeugd en Jongerenkerk

Elke derde zondag van de maanden september t/m juni wordt een speciale dienst voor jongeren van het voortgezet onderwijs gehouden.

De diensten worden gehouden in de Koren-aar of in de Skybox.

Aanvang van de dienst is 10.00 uur.

Jeugdclubs

Van september tot en met april is er elke week (behalve in de vakanties) club! De club is er voor alle leeftijden van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool. Elke clubavond beginnen we met een stukje van een verhaal uit de bijbel of een gebed, of zingen we een liedje.

Daarna kan het van alles zijn! Knutselen, spelletjes, zingen, en gewoon gezellig met elkaar zijn!

Jullie zijn van harte welkom!

Jeugdwerk

Bij de kerk zijn een aantal groepen en clubs actief voor jongeren van alle leeftijden. De meeste van deze groepen/clubs zijn gezamenlijk opgezet door de Hervormde Gemeente Sleeuwijk en de Gereformeerde Kerk Sleeuwijk/Woudrichem. Natuurlijk heeft geen enkele groep een vaste minimum- of maximumleeftijd, maar kijk in onderstaand overzicht waar jongeren van ongeveer jouw leeftijd aan meedoen.

Skybox

De Skybox is een ontmoetingsruimte voor de jeugd uit de Ontmoetingskerk en de Hervormde Gemeente Sleeuwijk.

Jongeren uit beide gemeenten kunnen deze ruimte, die een geheel eigen karakter heeft, gebruiken voor kerkelijke en andere activiteiten.

Ben je van plan iets te organiseren voor of met jongeren en wil je gebruik maken van de Skybox? Stuur dan een e-mail naar: Skyboxsleeuwijk@gmail.com

VIP club

Voor jongeren van het voortgezet onderwijs (klas 1 t/m 4) wordt er één zaterdagavond per twee weken een gezellige avond georganiseerd. Gekke spelletjes, lekker bijkletsen, karaoke, samen een driegangendiner in elkaar zetten, tafelvoetbal, het kan allemaal zomaar gebeuren. Elke avond heeft een thema aan de hand waarvan we allerlei spellen en activiteiten zullen gaan doen. Plezier gegarandeerd!

Kom gerust een keertje langs!