VIP club

De VIP-club (onderdeel van het jeugdwerk van de beide Sleeuwijkse kerken) is een club voor jongeren uit het voortgezet onderwijs die eens in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar komt.

Op deze avonden doen we van alles: van hilarische spellen tot avondjes uit. Variatie alom!
 
De avonden vinden in principe plaats in de Skybox van de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk en beginnen om 19.30 uur. Het programma op een avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren, maar daarna is er nog genoeg tijd om gezellig samen te zijn en te kletsen. Wat we ook doen, het allerbelangrijkste is dat we plezier hebben met elkaar. En dat zit altijd wel goed!
 
Ondanks alle coronaperikelen is in september de VIP-club (jeugdclub voor jongeren in de middelbareschoolleeftijd) weer van start gegaan.
 
Inmiddels zitten de eerste zes avonden erop. Elke avond mochten we rond de vijftien jongeren verwelkomen. We hebben gebarbecued, Levend Sleeuwijks Monopoly gespeeld, een film gekeken, oud-Hollandse spelletjes gedaan, gelasergamed en Sinterklaas gevierd. Alle avonden waren weer een groot succes! 
 
Hoe de tweede helft van het seizoen eruit gaat zien, hangt af van alle overheidsbesluiten die in januari 2021 zullen volgen. Onder voorbehoud hebben we de volgende data geprikt:
 
  • vrijdag 5 februari 2021
  • vrijdag 19 februari 2021
  • vrijdag 5 maart 2021
  • vrijdag 19 maart 2021
  • vrijdag 9 april 2021
  • vrijdag 28 mei 2021
     
Bij wijzigingen worden de jongeren per app geïnformeerd.
 
We hopen van harte dat we ook in het nieuwe jaar de VIP-club kunnen voortzetten en we op de VIP-avonden weer vele enthousiaste jongeren mogen begroeten.
 
Contact
Marc de Mik: 0616201619

E-mail: vipclubsleeuwijk@hotmail.nl