10 november - Fruitactie

Op zondag 10 november, na dankdag voor gewas en arbeid, wordt de jaarlijkse fruitactie gehouden.
 
Om het benodigde fruit bij elkaar te brengen, worden er op zondag 3 november voor de dienst fruitkaartjes uitgedeeld. U wordt vriendelijk verzocht om het fruit, dat op het kaartje staat afgebeeld in te leveren. De plaatsen en tijden waar het fruit ingeleverd kan worden:
 
  • Sleeuwijk (Trefpunt): vrijdagavond 8 november van 19.00 - 20.00 uur en zaterdagochtend 9 november van 09.30 - 10.30 uur.
  • Woudrichem: vrijdagavond 8 november van 18.00 - 20.00 uur bij mevrouw Van Andel, Burg. v.d. Lelystraat 95.
  • Werkendam: vrijdagavond 8 november van 19.00 - 20.00 uur bij familie De Ronde, Vissersdijk 81a.
     
Het zou leuk zijn als u zondag 10 november als groet van de gemeente een fruitbakje zou willen brengen bij gemeenteleden van 80 jaar en ouder en gemeenteleden die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken om wat voor reden dan ook.
 
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een fruitbakje te brengen bij mensen in uw directe omgeving die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, maar geen lid zijn van onze gemeente. Voorwaarde is wel dat u het fruitbakje zelf gaat bezorgen, omdat u waarschijnlijk het beste op de hoogte bent van hun situatie. De adressen kunt u doorgeven aan leden van de diaconie, graag voor 3 november.
 
U begrijpt dat deze actie alleen kan slagen als iedereen zich hiervoor inzet. Soms valt het niet mee om de adreskaartjes kwijt te raken. Daarom hopen we dat u op zondag 10 november een of meerdere adreskaartjes wilt aannemen en die dag een fruitbakje op het genoemde adres wilt bezorgen. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, wilt u het dan op dezelfde dag nog eens proberen? Het is namelijk wel de bedoeling dat u het bakje persoonlijk aflevert.
 
Indien u zelf niet op zondag in de gelegenheid bent om het fruitbakje te bezorgen en het op maandag wegbrengt, wilt u dit dan melden aan het bezorgadres?
 
Het bezoek wordt meestal enorm op prijs gesteld. Het zou fijn zijn als u weer meedoet!
 
Iedereen die aan deze actie meewerkt alvast hartelijk bedankt!
 
De leden van de wijkbezoekgroep en de diaconie
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.