Aanmelden bezoek kerkdiensten

Zoals u op de website heeft kunnen lezen mogen de komende periode maximaal 30 personen (kinderen onder 12 jaar niet meegerekend) een kerkdienst in de Ontmoetingskerk bezoeken.
 
Vooraf aanmelden is verplicht. Bezoekt u de kerkdienst met kinderen? Vergeet dan niet om uw kinderen ook aan te melden!
 
Na uw aanmelding via internet of eventueel telefoon, krijgt u vrijdagavond of zaterdag bericht of u op zondag de dienst kunt bezoeken of niet.
 
Enkel als u zich heeft ingeschreven of telefonisch heeft aangemeld en u een bevestiging ontvangt dat u tot de 30 genodigden behoort, kunt u zondag naar de kerk komen.
 
Mensen die zich niet hebben ingeschreven kunnen helaas niet toegelaten worden.
 
Mocht u om welke reden dan ook toch niet aanwezig kunnen zijn, is het fijn als u zich weer afmeldt zodat uw plek eventueel aan een andere persoon kan worden toegewezen.
 
 
U kunt zich nu, door op de onderstaande button te klikken, aanmelden voor het bezoek van de onderstaande kerkdiensten:
 
Kerkdienst op Voorganger Aanmelden is mogelijk tot
Zondag 20 december Mw. ds. C.S. van Andel te Houten Vrijdagavond 18 december tot 20.00 uur
Vrijdag 25 december Ds. L.J. Oosterom Aanmelden is mogelijk vanaf maandag 14 december 08.00 uur. Klik HIER voor meer informatie
Zondag 27 december Ds. L.J. Oostrom

Kerkdienst in de Hervormde Kerk. Klik HIER om te lezen hoe u zich kunt aanmelden.


  

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees goed de onderstaande informatie over het aanmelden en de voorwaarden voor het bezoeken van de kerkdienst.

Voor uw bezoek aan de Ontmoetingskerk geldt te allen tijde dat u geen gezondheidsklachten heeft (zoals voorgeschreven door het RIVM).

Vanwege het COVID-19-virus zijn er voorwaarden opgesteld door het RIVM om diensten in o.a. kerkgebouwen te kunnen laten plaatsvinden. Hiervoor is het belangrijk dat u kennis neemt van onderstaande punten:
 
 • Er zijn coördinatoren aanwezig (herkenbaar aan een badge), die toezien op het handhaven van de regels.
 • Basis voor elk gebruik van het kerkgebouw is dat mensen te allen tijde op minimaal 1,5 meter van elkaar blijven. Dit geldt voor zowel de zitplaatsen als de looproutes (niet voor één huishouden).
 • Alleen de hoofdingang wordt gebruikt.
 • Bij binnenkomst handen ontsmetten (desinfectiemiddel op statafel).
 • Het dragen van een mondkapje is bij het in- en uitgaan van de kerk verplicht.
 • Bezoekers vullen de beschikbare zitplaatsen systematisch, op aanwijzing van de coördinatoren (herkenbaar aan een badge). Er is géén vrije keuze van zitplaatsen! Men mag elkaar in de bank niet passeren. Leden van één huishouden mogen wel naast elkaar zitten. 
 • Gebruik van de garderobe is niet toegestaan. Dit leidt tot complexe verkeersstromen. Bezoekers houden hun jas bij zich.
 • Gebruik van het toilet is alleen in noodgevallen mogelijk.
 • Gemeentezang is niet toegestaan. Alle zang komt van solisten, een kleinschalige (zang)groep of audiovisuele middelen.
 • Na afloop van de dienst/bijeenkomst verlaten we de kerk bank voor bank op aanwijzing van de coördinatoren (neem ook buiten de 1,5 meter afstand in acht).
 • Het is niet mogelijk om buiten na het verlaten van de kerk bij elkaar te blijven staan en daar met elkaar te praten.

Het nieuws en de regelgeving omtrent COVID-19 veranderen dagelijks en daar zullen we als kerkenraad zo goed mogelijk op in spelen. We zullen deze website gebruiken om u van de laatste informatie te voorzien.

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.