Aantal bezoekers in de kerkdienst terug naar 30

We hebben recent gemeld dat de deuren van de Ontmoetingskerk weer opengingen en dat er maximaal 100 personen de kerkdienst konden bezoeken. Maar daarbij hadden we al vermeld dat het nieuws en de regelgeving omtrent COVID-19 dagelijks veranderen en dat we daar we als kerkenraad zo goed mogelijk op in spelen. 
 
Afgelopen week is het dringende verzoek vanuit overheid en PKN gekomen om maximaal 30 bezoekers boven op de betrokkenen bij een dienst toe te laten. Als kerkenraad willen we hier gehoor aan geven.
 
Dit betekent dat we vanaf zondag 11 oktober nog 30 bezoekers (kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend) aanwezig zullen laten zijn bij de erediensten.
 
 
Voor de overige informatie over de aanmeldprocedure en richtlijnen verwijzen we naar voorgaand nieuwsbericht: 'De deuren gaan weer open'
 
Wel willen we nogmaals benadrukken dat voor uw bezoek aan de Ontmoetingskerk te allen tijde geldt dat u geen gezondheidsklachten heeft (zoals voorgeschreven door het RIVM).
 
Bart Verhoeven
Scriba Ontmoetingskerk Sleeuwijk/Woudrichem
 
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.