Alpha-Cursus 2020

“Ik geloofde in God, maar deed er niet veel mee. Ik bezocht geen kerk of zo. Een vriendin nodigde me uit voor de Alpha-Cursus. Mijn eerste indruk was: Wat zijn deze mensen super hartelijk! Ik voelde me welkom en er was oprechte interesse. Geen “gepush”, alles in vrijheid en met respect voor elkaars mening. Eén uitspraak in mijn groepje is me steeds bijgebleven: ‘Jezus klopt aan de deur van je hart en het is aan jou om open te doen. Hij zet zijn voet er niet tussen en dwingt of forceert niets.’ Die gedachte vond ik zó mooi. Het straalt liefde en rust uit. Ik ben blij dat ik de Alpha-cursus heb gedaan, het heeft me nieuwe inzichten gegeven en een “geloofsboost”. 

Zomaar een reactie van één van de vele deelnemers aan een Alpha-Cursus in Nederland.

In januari 2020 willen we graag weer starten met een nieuwe Alpha-Cursus in Werkendam. Tien weken lang komen we op vrijdagavond bij elkaar om te genieten van een heerlijke maaltijd en daarna op een ongedwongen en laagdrempelige manier over het christelijke geloof te praten.

Heb je interesse om mee te doen of wil je eerst nog wat informatie, dan mag je contact opnemen met Judy Verhoeven-Koman, 06-40413194, Marianne Groeneveld, 06-23841901 of mailen. Op de site www.alpha-cursus.nl kun je al heel veel informatie vinden. 

Het Alpha-Team 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.