Bestel de Trinity EP 'Kliederkerk thuis'

De band Trinity heeft speciaal voor kliederkerk de EP ‘Kliederkerk Thuis’ met vijf vrolijke liedjes gemaakt.
 
Trinity en Kliederkerk: allebei veelkleurig, met een hart voor God en bedoeld voor iedereen. Een exemplaar van de EP kan gratis worden aangevraagd: Klik HIER.
 
De EP kan ook uitgedeeld worden in de (klieder)kerk, jeugdgroep, kindernevendienst of bij families in de buurt of de kerk. Bij twee of meer exemplaren kost de EP € 2,50 per stuk. Klik hier om te bestellen.
 
 
 
 
 
 
Wat vind je op de Trinity EP 'Kliederkerk thuis'? Op deze EP vind je de volgende nummers van Trinity: 
 
  • Kliederkerk
  • Eén grote familie
  • Vlammetje
  • Ik wens jou
  • Wereldvreemd

 

Ik wens jou - Trinity (met ondertiteling)


Over de band Trinity
Trinity bestaat uit Johan Smelt, Elbert Smelt, Niek Smelt en Bert Bos. 'Craftsmen of heavenly parties' noemen ze zichzelf. Van hun inspiratiebronnen maken ze geen geheim: met de bandnaam drukt Trinity uit dat ze gemaakt zijn naar Gods beeld. Voor veel mensen in en buiten Nederland is Trinity een bekende naam. Het nummer 'Ik wens jou' is op YouTube inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken en staat ook op deze EP.

Over Kliederkerk
Op allerlei plekken kun je kliederkerken vinden. Een kliederkerk bestaat uit drie onderdelen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Wil je meer weten over kliederkerk? Ben je op zoek naar een kliederkerk bij jou in de buurt? Kijk dan op www.kliederkerk.nl. 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.