Doe jij ook mee met de digitale Kindernevendienst?

Lieve kinderen van groep 5 t/m 8,
 
Jullie kunnen al een hele poos niet naar de kerk en gaan dus ook al heel lang niet meer naar de kindernevendienst. Wij, de leiding van de kindernevendienst, vinden dat heel jammer. Want we missen jullie!
 
Daarom hebben we iets bedacht: een digitale kindernevendienst!
 
Elke laatste zondag van de maand willen we een online kindernevendienst organiseren voor jullie, de kinderen van groep 5 t/m 8. Zo kunnen jullie toch weer een beetje ‘naar de kerk’! 
 
De eerste digitale bijeenkomst zal plaatsvinden op 28 februari. We beginnen om 10.00 uur en we zijn ongeveer een halfuurtje bezig.
 
Lijkt het je leuk om daar bij te zijn? Stuur dan (of laat je ouders het sturen) uiterlijk vrijdag 26 februari een appje naar (06) 16 20 16 19 of klik HIER om een mailtje naar Marc de Mik te sturen met daarin je naam, de groep waarin je zit en het e-mailadres waarop je de uitnodiging voor de digitale vergadering wilt ontvangen.
 
We gebruiken Teams, dus het is wel noodzakelijk dat je daar gebruik van kunt maken. Als je aangemeld bent, ontvang je nog wat meer informatie (per mail).
 
Houd voor de bijeenkomsten in de maanden daarna de informatiekanalen in de gaten. Hopelijk zien we veel van jullie 28 februari online!
 
Namens de kindernevendienstleiding,
Marc de Mik 
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.