Ga coronaproof op kerstwandeling!

Het is bijna kerst. Dit jaar wel wat anders dan andere jaren. Geen grote familiefeestjes, herdertjestocht of stampvolle kerkdiensten. 
 
Daarom hebben wij iets anders bedacht! Maak met je ouders, opa en oma, broer of zusje deze kerstwandeling door Sleeuwijk.
 
Van 19 tot 27 december hangen op verschillende plekken in Sleeuwijk QR-codes voor huizen en de kerken. Te herkennen aan de sterren. 
 
Bij iedere QR-code krijg je via je mobiel een filmpje te zien van een eigentijdse variant van het kerstverhaal. Onder iedere QR-code hangt een opdracht om tijdens de wandeling te bespreken of uit te voeren.
 
 
Op de onderstaande plattegrond kun je zien hoe je de wandeling moet lopen, print deze uit of maak er een foto van. De route start bij de Ontmoetingskerk en eindigt bij de Hervormde Kerk (Koren-aar).
 
Wat heb je nodig voor elke deelnemer:
 
een elektrisch waxinelichtje en wegwerpbekertje, lampionnetje of lampje
een stuk fruit
een traktatie, iets lekkers
 
Het is natuurlijk het leukste als je met je kinderen of voor je kinderen een ‘knapzak’ maakt met deze materialen erin. Met een stok en een theedoek kom je al een heel eind. 
 
We wensen jullie veel plezier, zorg goed voor elkaar en let ook bij deze wandeling op de coronaregels!   
 
Simone, Marjolein, Janneke en Manon (Jeugdouderlingen)
 
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.