Gaat u mee op weg naar de Startzondag?

Het jaarthema 2020-2021 van de Protestantse Kerk is ‘Het goede leven - Bloeien in Gods licht’.
 
De betekenis van ‘een goed leven’ kan op verschillende manieren uitgelegd worden. Misschien denkt u meteen aan een leven waar alles goed gaat en waarin dromen uitkomen. Of aan een leven waarin u tevreden bent met wat u heeft en u zich gelukkig voelt, ook als er soms dingen ‘mis’ gaan.
 
De startzondagcommissie wil u uitdagen om een afbeelding te maken bij dit thema. Als u een schilderij of tekening gaat maken van ‘het goede leven’ wat komt er dan op het doek of op papier te staan? En als deze uitdaging iets te hoog gegrepen is, kunt u dan misschien een afbeelding vinden in de vorm van een foto, een kaart of een ander plaatje? Wat zou het leuk zijn wanneer we een mooie reeks aan afbeeldingen kunnen delen met elkaar en zo ‘het goede leven’ kunnen zien vanuit verschillende invalshoeken.
 
 
 
Klik HIER om een foto van uw afbeelding naar Martine Jagtenberg te mailen. Deze foto’s zullen een plaats krijgen op de websites van de Hervormde Kerk en de Ontmoetingskerk en mogelijk ook gebruikt worden tijdens de Startzondag op 13 september 2020. 
 
Heeft u een vraag? Laat het ons weten en we nemen contact met u op.
 
Laten we samen op weg gaan naar de start van het nieuwe seizoen en onze beelden met elkaar delen!
 
Met vriendelijke groet,
Ds. Leo Oosterom, Marlies van der Burg, Marjel Vos, Elise van Es en Martine Jagtenberg
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.