Luisterdiensten zijn nu ook KIJKdiensten

Donderdag 21 mei heeft er een primeur plaatsgevonden. Voor het eerst was de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk, op Hemelvaartsdag om 9.00 uur, ook via beeld te volgen. De uitzending kon thuis via een pc, laptop, tablet of smartphone via kerkdienstgemist.nl of deze website bekeken worden. U kiest dan alleen voor beeld in plaats van audio.

Maakt u gebruik van de app van kerkdienstgemist.nl? U kiest dan voor beeld in plaats van audio.

 

 

 

 

Ook is het mogelijk om de kerkdienst te bekijken via deze website. Op de speciale pagina voor de kerkdienst, waarin u ook de orde van dienst, het Kerknieuws en de overige informatie kunt lezen, is onderstaande afbeelding geplaatst. Om de dienst te bekijken klikt u bij de start van de uitzending op het pijltje, Klik HIER om deze pagina voor de kerkdienst op Hemelvaartsdag te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Het is ook mogelijk om de beelduitzendingen via een smart tv te bekijken. Wanneer uw TV voorzien is van Chromecast, is het doorzetten naar het TV scherm, van wat u op uw mobiel of tablet ziet eenvoudig te doen. Raadpleeg de handleiding van uw tv wat de mogelijkheden zijn. 

Heeft u geen smart tv? Klik dan HIER om uitleg te krijgen hoe u toch een verbinding kunt maken met uw tv.

De kerkuitzending blijft ook te volgen via kerktelefoon!

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.