Update 10 juni - Zwaaifilm - Leuk je te ZIEN!

Op dit moment ontmoeten we elkaar niet of soms op afstand heel even. Daarom hebben Annette Faber en Mirjam den Hollander het initiatief genomen om een ZWAAIFILM te maken zodat we elkaar weer even kunnen ZIEN!

En het resultaat mag er zijn! Meer dan 200 gemeenteleden zijn in beeld met een lach, nadenkende of warme blik én een zwaaiende arm!

De film kunt u bekijken vanaf een pagina die uitsluitend toegankelijk is voor gemeenteleden van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk. 

Om deze pagina te kunnen bezoeken gaat u eerst naar het Digitale loket van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk. Onderstaand scherm wordt geopend, Als u nog niet automatisch ingelogd bent, moet u zich daana eerst aanmelden of registreren, Klik hiervoor in het menu op 'Mijn account'.

 

Als u op 'Mijn account' heeft geklikt dan verschijnt onderstaand scherm. Heeft u al een account? Meldt u dan aan. Heeft u nog geen account? Registreer u dan als nieuwe bezoeker. Na aanmelding kiest u in het menu  voor 'ZWAAIFILM'. Plaats het vinkje voor 'E-mailadres onthouden' om gedurende een bepaalde periode ingelogd te blijven.

         

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.