Update 30 maart - Woensdagavond luiden de klokken... ook via kerkdienstgemist!

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten.

Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten. Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, zullen de komende woensdagen van 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken van zowel de Ontmoetingskerk als de Hervormde kerk net als vele andere kerken in Nederland luiden.

Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Ook roepen de kerken daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.

 

 

 

Update 30 maart - NAAR DE KERKKLOKKEN LUISTEREN VIA INTERNET
Omdat niet alle Sleeuwijkers de kerkklokken kunnen horen in verband met de windrichting, kunt u hier op het bovengenoemde tijdstip ook LIVE naar luisteren. Klik hiervoor op het pijltje in de onderstaande afbeelding.

Op een later tijdstip kunt u hier naar luisteren via de website www.kerkdienstgemist.nl

 

        

 

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.