Vakanties met aandacht

Vakanties met aandacht – ontmoeten en verwend worden tijdens een volledig verzorgde vakantie!
 
Dat kan! Want vakantie is ook voor u! Bent u een alleenstaande ouder? Bent u veel (alleen) thuis? Heeft u dagelijks intensieve zorg nodig of heeft een kwetsbare gezondheid? Bent u mantelzorger? Heeft u een lichamelijke, verstandelijke of visuele beperking? En vindt u het een prettig idee dat er tijdens uw vakantie altijd een vrijwilliger is waar u op terug kunt vallen?
 
Dan is een vakantie via Hetvakantiebureau.nl misschien iets voor u.
 
U kunt een week onbezorgd genieten op zeven verschillende vakantie accommodaties op prachtige plekken in Nederland. Hetvakantiebureau.nl organiseert meer dan 70 diaconale vakanties en alle vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter.
 
Tijdens de vakantieweek kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan een busreisje, een creatieve workshop, genieten van muziek of een ontspannen (rolstoel)fietstocht door een prachtige omgeving. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen of om juist even helemaal niets te doen.
 
Enthousiaste vrijwilligers staan dag en nacht voor u klaar. Zij helpen bij activiteiten, persoonlijke verzorging en bieden een luisterend oor wanneer nodig. Bij vakantiegasten die veel zorg nodig hebben wordt de zorg, zoals zij thuis gewend zijn, door gediplomeerde zorgvrijwilligers gecontinueerd.
 
De vakantiegidsen 2019 liggen weer in het folderrek in de kerk. Als u meer informatie wilt over deelname aan een vakantieweek, u wilt opgeven als vrijwilliger of vakantiegast dan hoor ik het graag. Ook kunt u bij mij terecht met vragen over de mogelijkheden voor financiële ondersteuning van uw vakantie.
 
Namens de diaconie, Cirsten Boone – 0623044977 – cirstenvangelder@hotmail.com
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.