Vakanties met aandacht – ontmoeten en verwend worden tijdens een volledig verzorgde vakantie!

Afgelopen jaar mocht ik een aantal gemeenteleden van informatie voorzien over de mogelijkheden van vakanties via Hetvakantiebureau. En met succes, er werden vakanties geboekt en wat hoorde ik achteraf enorm positieve verhalen!

Ook dit jaar kunt u weer een week onbezorgd genieten op zeven verschillende vakantie accommodaties op prachtige plekken in Nederland. Want Hetvakantiebureau.nl organiseert meer dan 70 diaconale vakanties en alle vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter.

Tijdens de vakantieweek kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan een busreisje, een creatieve workshop, genieten van muziek of een ontspannen (rolstoel)fietstocht door een prachtige omgeving. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen of om juist even helemaal niets te doen.

Dus bent u een alleenstaande ouder of bent u veel (alleen) thuis? Heeft u dagelijks intensieve zorg nodig of heeft een kwetsbare gezondheid? Bent u mantelzorger? Heeft u een lichamelijke, verstandelijke of visuele beperking? En vindt u het een prettig idee dat er tijdens uw vakantie altijd een vrijwilliger is waar u op terug kunt vallen? Dan is een vakantie via Hetvakantiebureau.nl misschien iets voor u!

Enthousiaste vrijwilligers staan dag en nacht voor u klaar. Zij helpen bij activiteiten, persoonlijke verzorging en bieden een luisterend oor wanneer nodig. Bij vakantiegasten die veel zorg nodig hebben wordt de zorg, zoals zij thuis gewend zijn, door gediplomeerde zorgvrijwilligers gecontinueerd.

De algemene vakantiegidsen 2020 liggen in het folderrek in de kerk. Als u meer wilt weten over deelname aan een vakantieweek, informatie wenst over een vakantieweek voor een specifieke doelgroep of kosten dan hoor ik het graag. Ik bezorg u indien gewenst een aparte folder over een specifieke doelgroep of neem eens een kijkje op www.hetvakantiebureau.nl.

Uiteraard kunt u ook bij mij terecht met vragen over de mogelijkheden voor financiële ondersteuning van uw vakantie.

Namens de diaconie, Cirsten Boone – 0623044977 – cirstenvangelder@hotmail.com

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.