Vakanties met aandacht - ontmoeten en verwend worden

Vakanties met aandacht - ontmoeten en verwend worden tijdens een volledig verzorgde vakantie.
 
Wilt u er eens op uit? Andere mensen ontmoeten, gezellige uitstapjes maken, vermaakt en verwend worden en genieten van heerlijke maaltijden die u worden voorgeschoteld? Maar vooral een zorgeloze vakantie. Dan is een vakantie via www.hetvakantiebureau.nl misschien wel iets voor u.
 
U kunt een week onbezorgd genieten in zeven verschillende vakantieaccommodaties op prachtige plekken in Nederland. Hetvakantiebureau.nl organiseert namelijk meer dan 70 diaconale vakanties. Voor senioren met geen of weinig zorgbehoefte en voor senioren die in het dagelijks leven wel extra zorg of begeleiding nodig hebben, voor dementerenden met of zonder mantelzorger, voor mensen met een visuele beperking, voor mensen met een licht verstandelijke beperking, voor mensen tot 65 jaar met zorg en voor eenoudergezinnen. Alle vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter.
 
Tijdens de vakantieweek kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals een busreis, een creatieve workshop, genieten van muziek. Of u kunt een heerlijke (rolstoel)fietstocht maken door de omgeving. Er is ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen of juist even helemaal niets te doen.
 
Enthousiaste vrijwilligers staan dag en nacht klaar om de vakantiegasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor. Bij vakantiegasten die veel zorg nodig hebben wordt de zorg, zoals zij die thuis gewend zijn, door de gediplomeerde zorgvrijwilligers gecontinueerd.
 
De nieuwe vakantiegidsen 2017 zijn aangevraagd en komen binnenkort weer in het folderrek in de kerk te liggen. Als u meer informatie wilt of u wilt opgeven als vrijwilliger of vakantiegast, hoor ik het graag.
 
Namens de diaconie,
Naomi van der Graaf
Telefoon 0183-301403
 
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.