VIP club - Leiding gezocht

Al jaren bestaat er voor de jeugd van de beide Sleeuwijkse kerken de VIP-club. De VIP-club is een club voor jongeren uit het voortgezet onderwijs die eens in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar komt. Op deze avonden doen we van alles: van hilarische spellen tot Sinterklaasvieringen en avondjes uit. De avonden vinden plaats in de Skybox van de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk, beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Omdat twee leden van de leiding met ingang van het nieuwe kalenderjaar zullen afzwaaien, zijn we voor vanaf januari op zoek naar twee enthousiaste nieuwe aanwinsten voor de VIP-leiding!

Als VIP-leiding help je mee de VIP-avonden te organiseren en ben je doorgaans op de avonden zelf aanwezig (wat natuurlijk niet betekent dat je nooit een keer verstek mag laten gaan). Tijdens de vergaderingen (zo’n twee per seizoen) bedenken we thema’s en activiteiten voor de avonden. In totaal zijn er ongeveer twaalf VIP-avonden per seizoen: zes in september-december, zes in januari-april.

Lijkt het je leuk om de VIP-leiding te komen versterken? Laat dat dan weten aan ondergetekende per mail. Ook voor vragen kun je bij mij terecht. Uiteraard ben je van harte welkom om een avondje mee te lopen om te zien hoe de VIP in z’n werk gaat en te bepalen of het iets voor je is. Leeftijd maakt helemaal niets uit! Affiniteit met jongeren is logischerwijs wel een pre.

Dus, heb je wel interesse in deze leuke uitdaging? Dan horen we heel graag van je!

Namens de VIP-leiding,

Marc de Mik
vipclubsleeuwijk@hotmail.nl

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.