Vreemde valuta – kaarten – gebruikte postzegels

Bent u net terug van vakantie of hebt u zomaar een reisje naar het buitenland gemaakt?

In dat geval hebt u ongetwijfeld nog wat buitenlands geld over dat u voorlopig ”toch niet meer gebruikt”. Gelukkig hebben wij als diaconie daar een oplossing voor. Wij verzamelen die vreemde valuta (en trouwens ook nog de oude bankbiljetten van ons eigen oude guldentijdperk) en leveren dat geld af bij Kerk in Actie in Utrecht.

Zoals u wellicht weet is Kerk in Actie een instelling die regelmatig hulp biedt aan mensen die dit echt nodig hebben. Denk bijvoorbeeld alleen maar aan slachtoffers van natuurrampen die naar het lijkt steeds vaker voorkomen. Kerk in Actie heeft voor uw  overtollige buitenlandse valuta dus een goede bestemming.

U kunt uw buitenlandse munten en bankbiljetten afgeven bij één van de diakenen of op zondagmorgen in de collectezak deponeren. Wij zorgen er dan voor dat dit geld op de juiste plaats terecht komt.

Ook kunt u nog steeds uw ansichtkaarten – geboortekaartjes of zelfgemaakte (kerst)kaarten en gebruikte postzegels bij ons kwijt. Ook deze worden aan het goede doel besteed. In de hal van de kerk staat een grote melkbus waarin u uw kaarten en postzegels kwijt kunt.

Namens de diaconie

Willem van Driel

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.