Vrijdag 9 november - Feestavond 50 jaar Ontmoetingskerk

Zoals in de Projektor al meermaals aangekondigd is, vindt er op vrijdagavond 9 november een feestavond plaats in de Ontmoetingskerk ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan.

Deze avond zal in het teken staan van ontmoeten en gezellig samenzijn. De deuren openen om 17.30 uur en om 18.00 uur zal de feestavond officieel geopend worden (maar ook daarna bent u uiteraard nog welkom). Na het eten is er gelegenheid om gezellig spelletjes met elkaar te spelen. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!

De kosten bedragen € 2,50 per volwassene en € 1,50 per kind (4-12 jaar).

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we u vragen zich voor deze avond op te geven.

Op zondag 14 oktober zijn de aanmeldformulieren voor de feestavond van 9 november uitgedeeld. Als u toen niet aanwezig was, kunt u op de zondagen 21 en 28 oktober in de hal van de kerk alsnog een aanmeldformulier meenemen. Ingevulde formulieren kunnen tot en met 31 oktober geretourneerd worden in de bus in de hal van de kerk. U kunt ook een e-mail sturen naar jubileumontmoetingskerk@hotmail.com o.v.v. het aantal personen (inclusief leeftijd).

We hopen u allemaal op 9 november te zien!

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.