Collectebonnen bestellen en afrekenen

De Ontmoetingskerk Sleeuwijk biedt u de mogelijkheid om uw bijdrage aan de collecte tijdens de kerkdiensten te voldoen met 'collectebonnen'. Dit heeft voor u het voordeel dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting en heeft voor de kerk het voordeel dat het contante geld niet meer gestort hoeft te worden bij de bank. 

Sinds 1 maart 2020 is het mogelijk om via het DIGITALE LOKET collectebonnen te bestellen en direct af te rekenen. U hoeft nu niet meer de deur uit om collectebonnen aan te schaffen. Het betalen gaat simpel, snel én veilig via iDEAL. 

 

 

Hoe werkt het bestellen en betalen?

Klik op de afbeelding links. U komt dan in het 'Digitale Loket' van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk direct op een pagina terecht, waar u het gewenste aantal collectebonnen kunt bestellen en direct op een veilige manier via iDEAL kunt afrekenen.

 
 
De collectebonnen zijn in kaarten van 30 stuks te verkrijgen met een bonwaarde van € 0,50, € 0,85 en € 1,30.  
 
WAARDE KAART VAN 30 STUKS
€ 0,50 € 15,00
€ 0,85 € 25,50
€ 1,30 € 39,00

 

Mocht u de collectebonnen niet via Ideal kunnen betalen, dan kunt u het geld overmaken op banknummer NL91 RABO 0368 7091 91, onder vermelding van de bonwaarde en het gewenste aantal kaarten.

Hoe kom ik in het bezit van de bestelde collectebonnen?
Op iedere eerste en derde zondag van de maand kunt u de bestelde collectebonnen voor en na de dienst in de hal van de kerk ophalen. Voor de dienst is dit mogelijk van 9.30-9.45 uur. Na de dienst is dit tot 15 minuten na afloop mogelijk. Klik hier voor de ophaaldata in 2020. 
 
Let op: Tussen het bestellen en ophalen van de collectebonnen moet minimaal een tijdsperiode van 3 dagen liggen.
 
Kerkgeldapp
Wist u dat u voor het bestellen van collectebonnen ook gebruik kunt maken van de Kerkgeldapp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belangrijk

Op de bladen, waar de collectebonnen aan vast zitten, staan unieke nummers genoteerd. Het is belangrijk dat u deze stroken met de nummers bewaard: het kan zijn dat de belastingdienst een controle uitvoert en bij uw aangifte vraagt naar de nummers van uw collectebonnen.

Bewaar deze strookjes (zie onderstaand voorbeeld) dus goed.

 

Het blijft ook mogelijk om de collectebonnen in het Trefpunt af te halen!

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.