Kerkdienst gemist?

Beluisteren van kerkdiensten

Als u niet in staat bent om kerkdiensten bij te wonen, maar ze toch wil meebeleven, dan zijn er twee mogelijkheden:

Kerkdienstgemist
Het is mogelijk om een kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk via internet direct te beluisteren. Is er geen uitzending? Dan kunt u alleen eerdere diensten beluisteren. U kunt hierboven eenvoudig uw keuze maken.

Kerkwebradio
Een andere manier is via kerkwebradio. Als u zich voor kerkwebradio aanmeldt, krijgt u de beschikking over een ontvanger. Deze ontvanger, een kastje dat er uitziet als een kleine luidspreker van een audio-installatie met slechts een volumeknop en een aan/uit-schakelaar, wordt aangesloten op internet (en werkt dus niet via een telefoonverbinding). De ontvanger wordt bij u thuis geınstalleerd, klaar voor gebruik.

Voor meer informatie en de daaraan verbonden kosten, kunt u terecht bij de heer Voorwinden*. Om luisteraars via internet of kerkwebradio gelegenheid te geven aan collecten mee te doen, wordt bij hen een collectebusje geplaatst. Deze busjes worden een keer per jaar, in de maand september, geleegd door J. van ‘t Hoff.

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.